Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού και κοσμημάτων

από οικία σε περιοχή του Κιλκίς

Συνελήφθη ένα άτομο δυνάμει σχετικού εντάλματος

 

Η επισταμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης διάρρηξης οικίας με κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού και κοσμημάτων από το εσωτερικό της.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε πρωινές ώρες χθες (08-06-2022), στην περιοχή της Πολίχνης και συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής καθώς και για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος, από κοινού με έτερα άτομα, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, τον Αύγουστο του 2020, εισήλθαν σε οικία σε περιοχή του Κιλκίς, απ’ όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ καθώς και κοσμήματα συνολικής αξίας 49.000 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Επιπρόσθετα, ο προαναφερόμενος άντρας, κατά την αποχώρησή του από το σημείο, αφαίρεσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο της ενοίκου που ήταν σταθμευμένο εξωτερικά της οικίας, το οποίο βρέθηκε δύο μήνες μετά την κλοπή και αποδόθηκε στη νόμιμη ιδιοκτήτριά του.

Ο συλληφθείς, που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για συναφή αδικήματα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

Πηγή