ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

 

  1. ΓΕΝΙΚΑ
ΦΟΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ – ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ DS-0102
ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Δωρεάν Σχολείο Εκπαιδευτών Αυτοπροστασίας – Αυτοάμυνας – Ασφάλειας KAPAP KRAV MAGA – ISRAELI JIU JITSU
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ KAPAP KRAV MAGA – ISRAELI JIU JITSU – AVI NARDIA ACADEMY // INTERACT GROUP LTD

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ:                19/12/2023, 20/12/2023, 21/12/2023, 22/12/2023

ΩΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: 19.00 – 23.00

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 12/01/2024, 13/01/2024, 14/01/2024, 15/01/2024

ΑΘΗΝΑ: 18/01/2024, 19/01/2024, 20/01/2024, 21/01/2024

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Διαλέξεις 24 6
Μελέτες περίπτωσης
Πρακτικές ασκήσεις 24 6
Χρήση εργαλειοθήκης
Ψυχομετρικά τεστ
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: 48 – Αναπτυσσόμενες σε 8 ημέρες
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: 04

 

ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Κατάρτιση σε πολίτες και επαγγελματίες
ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Πρόσβαση στο Διαδίκτυο, Κατοχή προσωπικού e-mail,

Βασικές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών

ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Ελληνικά
E-LEARNING Ναι
ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ Ναι
YOUTUBE CHANNEL
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ E-LEARNING Zoom

 

  1. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Σκοπός της κατάρτισης είναι να παρέχει μια ολοκληρωμένη κατανόηση της Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας καθώς και την ένταξη νέων μελών στην ομάδα εκπαιδευτών του οργανισμού.

Το 3ο Δωρεάν Σχολείο Εκπαιδευτών Ασφάλειας – Αυτοπροστασίας – Αυτοάμυνας, με διάρκεια 8 ημερών, διοργανώνει ο Οργανισμός Διαχείρισης Ασφάλειας (Ο.ΔΙ.ΑΣ.) υπό την αιγίδα της AVI NARDIA ACADEMY – KAPAP KRAV MAGA / ISRAELI JIU JITSU το οποίο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες.

Τo σχολείο θα πραγματοποιηθεί σε δύο (2) πόλεις ταυτόχρονα, στην Θεσσαλονίκη, και στην Αθήνα.

Τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα θα πραγματοποιούνται, στις αίθουσες που έχουν κλεισθεί στις αντίστοιχες πόλεις για τον ανάλογο σκοπό καθώς και μέσω διαδικτύου.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν εθελοντές εκπαιδευτές αλλά και στην συνέχεια δόκιμα μέλη στον Οργανισμό Διαχείρισης Ασφάλειας, μπορούν να συνεχίσουν την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευσή τους και μετά το δωρεάν σχολείο.

Όλοι οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα οφείλουν για διάστημα 6 μηνών να συμμετέχουν σε εκπαιδεύσεις στα εκπαιδευτικά κέντρα ως βοηθοί εκπαιδευτές μαζί με τον κεντρικό εκπαιδευτή.

Τα μαθήματα γίνονται από έμπειρους εκπαιδευτές του Οργανισμού Διαχείρισης Ασφάλειας και εξωτερικών συνεργατών, και απευθύνονται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα σε όσους θέλουν να υποστηρίζουν εθελοντικά το έργο μας, αλλά και σε όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν προσφέροντας κοινωνικό έργο μαζί μας.

Στα σχολεία του Οργανισμού Διαχείρισης Ασφάλειας (Ο.ΔΙ.ΑΣ.), μπορούν να συμμετέχουν όλοι, άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτου φύλου, μόρφωσης και φυσικής κατάστασης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη του οργανισμού. Όσοι δεν είναι μέλη και θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οφείλουν να εγγραφούν ως απλά μέλη.                         Κόστος εγγραφής 100 ευρώ.

 

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

 

Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν:

·         Όσοι επιθυμούν να γίνουν εκπαιδευτές αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας KAPAP KRAV MAGA – ISRAELI JIU JITSU και να ενταχθούν στην ομάδα εκπαιδευτών του οργανισμού μας.

·         Εκπαιδευτές πολεμικών & μαχητικών αθλημάτων.

 

  1. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Στις θεματικές του σχολείου εκπαιδευτών περιλαμβάνονται: 1) εθελοντής εκπαιδευτής – προσφορά – κοινωνικό έργο, 2) βασικές αρχές γνωριμίας με το σύστημα, 3) ανάπτυξη μεθόδου διδασκαλίας,        4) μαθήματα αυτοπροστασίας, 5) μαθήματα αυτοάμυνας, 6) μαθήματα βασικών Α΄ Βοηθειών, 7) ανάπτυξη ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και γονείς, 8) ανάπτυξη ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για γυναίκες, 9) ανάπτυξη ειδικών προγραμμάτων για επαγγελματίες της ασφάλειας.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ

 

Η αξιολόγηση περιλαμβάνει με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος εξεταστικό πρόγραμμα στον θεωρητικό και πρακτικό τομέα.

 

  1. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ – ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, όλοι οι εκπαιδευόμενοι θα παραλάβουν πιστοποιητικό ως εκπαιδευτές και θα ενταχθούν στο μητρώο εκπαιδευτών του οργανισμού.

Συμμετοχή στην διαδικασία ταυτοποίησης συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε διαδικασία ταυτοποίησης που πραγματοποιείται από τον οργανισμό μας με στόχο την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να συμμετέχουν σε τεστ και αξιολογήσεις που θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια και λήξη του προγράμματος. Για την ολοκλήρωση του προγράμματος απαιτείται το 80% επιτυχίας στο σύνολο των αξιολογήσεων – τεστ. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης του προγράμματος από υπαιτιότητα του εκπαιδευομένου, έχει την δυνατότητα να ενταχθεί στο επόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κατά την διάρκεια εκπαίδευσης στον πρακτικό τομέα, όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να φοράνε στολή Jiu Jitsu και να έχουν μαζί τους προστατευτικό μασελάκι, κοφτό γαντάκι mma και προσταυτική κάσκα προσώπου.

 

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Συμπληρώστε την κάτωθι φόρμα εγγραφής και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ


Πληροφορίες – Εγγραφές

info@odias.gr

+30 6971 978 987

Υ.Γ. Οι ημερομηνίες δύναται να τροποποιηθούν από τον οργανισμό.