Το 2ο Δωρεάν Σχολείο Εκπαιδευτών Ασφάλειας – Αυτοπροστασίας – Αυτοάμυνας, με διάρκεια 6 εβδομάδων, διοργανώνει ο Οργανισμός Διαχείρισης Ασφάλειας (Ο.ΔΙ.ΑΣ.) υπό την αιγίδα της AVI NARDIA ACADEMYKAPAP KRAV MAGA / ISRAELI JIU JITSU το οποίο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες.

Τo σχολείο θα πραγματοποιηθεί σε δύο (2) πόλεις ταυτόχρονα, στην Θεσσαλονίκη, και στην Αθήνα.

Τα θεωρητικά μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή,  στις αίθουσες που έχουν κλεισθεί στις αντίστοιχες πόλεις για τον ανάλογο σκοπό ή μέσω διαδικτύου.

Στις θεματικές του σχολείου εκπαιδευτών περιλαμβάνονται: 1) εθελοντής εκπαιδευτής – προσφορά – κοινωνικό έργο, 2) βασικές αρχές γνωριμίας με το σύστημα, 3) ανάπτυξη μεθόδου διδασκαλίας, 4) μαθήματα αυτοπροστασίας, 5) μαθήματα αυτοάμυνας, 6) μαθήματα βασικών Α΄ Βοηθειών, 7) ανάπτυξη ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και γονείς, 8) ανάπτυξη ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για γυναίκες, 9) ανάπτυξη ειδικών προγραμμάτων για επαγγελματίες της ασφάλειας.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν εθελοντές εκπαιδευτές αλλά και στην συνέχεια δόκιμα μέλη στον Οργανισμό Διαχείρισης Ασφάλειας, μπορούν να συνεχίσουν την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευσή τους και μετά το δωρεάν σχολείο.

Τα μαθήματα γίνονται από έμπειρους εκπαιδευτές του Οργανισμού Διαχείρισης Ασφάλειας και εξωτερικών συνεργατών, και απευθύνονται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα σε όσους θέλουν να υποστηρίζουν εθελοντικά το έργο μας, αλλά και σε όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν προσφέροντας κοινωνικό έργο μαζί μας.

Στα σχολεία του Οργανισμού Διαχείρισης Ασφάλειας (Ο.ΔΙ.ΑΣ.), μπορούν να συμμετέχουν όλοι, άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτου φύλου, μόρφωσης και φυσικής κατάστασης.

Το Σχολείο θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε δύο πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Διάρκεια Σχολείου:

6 εβδομάδες (Έναρξη: Φεβρουάριος 2023 – Λήξη:  Απρίλιος 2023)

Θεωρητικός τομέας

04/02 – 4 ώρες

05/02 – 4 ώρες

11/02 – 4 ώρες

12/02 – 4 ώρες

25/02 – 4 ώρες

26/02 – 4 ώρες

04/03 – 4 ώρες

05/03 – 4 ώρες

Πρακτικός τομέας

11/03 – Αθήνα & Θεσσαλονίκη

12/03 – Αθήνα & Θεσσαλονίκη

18/03 – Θεσσαλονίκη

19/03 – Θεσσαλονίκη

31/03 – Αθήνα

01/04 Αθήνα

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

Τα προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι:

 • Εγγραφή ως μέλος του οργανισμού
 • Λευκό ποινικό μητρώο
 • Τα προβλεπόμενα από την νομοθεσία για τον covid 19
 • Κατοχή προσωπικού e-mail
 • Βασικές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών
 • 4 φωτογραφίες μικρές 30Χ30
 • Συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής
 • Βεβαίωση από Παθολόγο και Καρδιολόγο

ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το σεμινάριο πραγματοποιείται μέσω του διαδικτύου με χρήση εκπαιδευτικής πλατφόρμας και δια ζώσης. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, σας αποστέλλουμε τον οδηγό προγράμματος και δύο ημέρες πριν την έναρξη του θεωρητικού τομέα το σχετικό ηλεκτρονικό σύνδεσμο, στον οποίο εισέρχεστε την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου γράφοντας το όνομα σας, δέκα λεπτά πριν την έναρξη αυτού.

ΤΟΠΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ – ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

 • Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, όλοι οι εκπαιδευόμενοι θα παραλάβουν πιστοποιητικό ως εκπαιδευτές και θα ενταχθούν στο μητρώο εκπαιδευτών του οργανισμού.
 • Συμμετοχή στην διαδικασία ταυτοποίησης συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε διαδικασία ταυτοποίησης που πραγματοποιείται από τον οργανισμό μας με στόχο την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.
 • Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να συμμετέχουν σε τεστ και αξιολογήσεις που θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια και λήξη του προγράμματος. Για την ολοκλήρωση του προγράμματος απαιτείται το 80% επιτυχίας στο σύνολο των αξιολογήσεων – τεστ. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης του προγράμματος από υπαιτιότητα του εκπαιδευομένου, έχει την δυνατότητα να ενταχθεί στο επόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες – Εγγραφές

info@odias.gr

+30 6971 978 987

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 

Υ.Γ. Οι ημερομηνίες δύναται να τροποποιηθούν από τον οργανισμό.