Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

Το να γνωρίζετε ότι έχετε τη σωματική και πνευματική ικανότητα να φροντίζετε τον εαυτό σας από κάθε επικίνδυνη κατάσταση είναι κάτι πολύ θετικό. Είναι όμως αρκετό για πολλούς να προστατευθούν από εχθρικές απειλές αν είναι σε μια πολύ καλή φυσική κατάσταση, αν είναι υγιής ή αν είναι ευκίνητοι; Είναι αρκετά αυτά τα χαρακτηριστικά;

Τα μαθήματα αυτοάμυνας έχουν πολλές μορφές και συνήθως μπορούν να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες, ηλικιακές ομάδες ή επίπεδα ικανοτήτων.

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους κάποιος θα επιλέξει να συμμετέχει σε μαθήματα αυτοάμυνας, ανάλογα με το τι θέλει να πετύχει ο καθένας μέσα από τα μαθήματα αυτοάμυνας.

  • Βελτίωση για την επίγνωση της κατάστασης σε πιθανές απειλές;
  • Ψάχνετε μαθήματα γυναικείας αυτοάμυνας;
  • Χρειάζεστε εκπαίδευση ένας προς έναν;
  • Είστε συνοδός προστατευόμενων προσώπων και χρειάζεστε μια ειδική σειρά μαθημάτων;
  • Ταξιδεύετε συχνά σε επικίνδυνο ή εχθρικό περιβάλλον και χρειάζεστε μαθήματα για να μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας;

Αυτές είναι οι πιο συχνές ερωτήσεις που τίθενται σχετικά με την εκπαίδευση στην αυτοάμυνα. Μέσα από τα ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που δημιουργούμε στον οργανισμό μας στοχεύουμε στην βελτίωση της προσωπικής σας ασφάλειας.

ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

Βελτιώστε την αντίληψη σας

Μέσα από την εκπαίδευση στην αυτοάμυνα μπορείτε να βελτιώσετε την επίγνωση της κατάστασης σας και να εντοπίσετε πιθανές απειλές.

Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση σας

Είτε πρόκειται για παιδί, είτε για έφηβο είτε για ενήλικα, τα μαθήματα αυτοάμυνας μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για την οικοδόμηση και τη βελτίωση της αυτοπεποίθησης και με την πρόοδο του χρόνου μπορείτε να αυξήσετε την εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας.

Ενισχύστε τη σωματική και ψυχική υγεία σας

Η συνεχής εκπαίδευση μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένα επίπεδα φυσικής κατάστασης και κατ’ επέκταση στην ψυχική υγεία των συμμετεχόντων.

Μάθετε πώς να προστατεύετε τους άλλους, καθώς και τον εαυτό σας

Μέσα από τα μαθήματα αυτοάμυνας οι συμμετέχοντες διδάσκονται βασικές δεξιότητες για να προστατεύουν τον εαυτό τους και τους άλλους όταν χρειάζεται.

Ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων

Πολλά από τα μαθήματα αυτοάμυνας διδάσκουν σεβασμό και ευθύνη για τον εαυτό σας,  άλλα και για τους άλλους μέσα από την κοινή εκπαίδευση με συνεργάτες.